Максим Галкін пояснив, як російська влада помстилася йому, обмежуючи його дії за кордоном

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російському коміку Максиму Галкіну вже не вперше пропагандисти скасовують заплановані концерти . І хоча його виступи приносять організаторам чималий прибуток, деякі країни йдуть на поступки рф та інколи навіть не впускають чоловіка Алли Пугачової на кордоні.

Така ж ситуація склалася нещодавно, коли Максим Галкін намагався вʼїхати в Індонезію. Виявилося, що на паспортному контролі його не пустили в країну. Тоді прикордонники послалися на лист від уряду росії з проханням не впускати Галкіна на Балі, а пропагандисти розпустили купу чуток щодо того, чому саме це сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Максим Галкін пояснив, що саме відбулося з ним на кордоні в Індонезії. За словами артиста, він мав усі документи на виступ та візу, проте йому відмовили у перетині кордону саме через прохання російської влади. Судячи з усього, пропагандисти й досі намагаються усіляко помститися чоловіку Алли Пугачової за проукраїнську позицію.

Не йдеться ні про які чорні списки. А то понаписували вже. Жодної неприязні до мене теж. Офіцери прикордонної служби були дуже ввічливі. 
Причину було названо майже відразу і кілька разів повторено різними співробітниками прикордонної служби — лист від уряду рф із проханням не впускати мене на Балі. Лист мені було показано, але, звісно ж, у копії мені ввічливо відмовили. Усі служби, як транспортні, так і прикордонні, висловлювали доброзичливе здивування, чим я заслужив таку честь і таку персональну увагу від російської влади.
Усі вкидання, що це якась позиція уряду Індонезії, сміховинні, тому що вони мене просто не знають. Їм набагато спокійніше задовольнити прохання рф, ніж розбиратися в питаннях якогось одного окремо взятого їм невідомого артиста,

– додав артист.

Максим Галкін пояснив, як російська влада помстилася йому, обмежуючи його дії за кордоном - фото №1
Фото: instagram.com/maxgalkinru
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Максим Галкін  напився просто на сцені , виступаючи разом з Макаревичем. Реакція Алли Пугачової порвала зал, адже артистка була незадоволена поведінкою чоловіка.