"Можливо, це була помилка": співачка KOLA висловилася стосовно атаки ботів на її кліп

Новини шоубізнесу
1 456
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

KOLA припустила, від кого могла йти зловісна хакерська атака
Фото: instagram.com/kola__official

Артистка зазначила, що намагалася всебічно дослідити проблему

Українська виконавиця Анастасія Прудіус, яка здобула популярність під псевдонімом KOLA та яка, раніше звинувачувала зірок у заздрості та атаці на її кліп висловилися стосовно того, хто стояв за цією атакою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож після того, як було зіпсовано прем'єру відео на композицію “Цілуй”, артистка заявила, що її ролик атакував хтось невідомий. Зірка каже, що це було зроблено задля того, аби пісня не мала змоги потрапити у тренди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співачка поки не знає, хто саме є її недоброзичливцем, який псує її творчість. Тому поки що артистка не робить якихось висновків, хоча до цього вона була переконана, що це справа рук її колег. Наразі KOLA не виключає, що могла статися просто технічна помилка. Окрім того, у програмі “Ранок у великому місті” зірка зауважила, що не бажала нікому зла, коли першочергово припускала, що за цим можуть стояти її колеги по сцені.

Хто це й що це – я не можу сказати. Я знаю, що обіцяла сказати, але ми не стикалися з пошуком чогось такого раніше, щоб виявити, хто це. Це нереально. Я знаю, що у наших зірок були такі самі ситуації, просто про це ніхто не казав. Можливо, це була помилка. Я досі в це вірю. Але факти на YouTbe показують дещо інше,
- резюмувала зірка у програмі “Ранок у великому місті”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як KOLA і Parfeniuk влаштували емоційну сварку прямо перед камерами. Зазначимо, що окремої уваги заслуговує оригінальний кліп на пісню, який вони зняли у стилі 70-х.