Соломія Вітвіцька вирушила заради коханого на Донеччину: "Почався мій шлях на схід з полювання" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
971
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Соломія Вітвіцька вирушила на лінію зіткнення
Соломія Вітвіцька та Олексій Стайло. Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Телеведуча розповіла, як дісталася до лінії зіткнення, аби зустрітися з військовим Олексієм Ситайлом

Відома телеведуча Соломія Вітвіцька, яка розповіла про поповнення в родині, відправилася на передову! Її шлях на фронт виявився доволі нелегким, а все заради коханого чоловіка. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах Соломія Вітвіцька оприлюднила відео, на якому показала, як їхала до коханого, військового Олексія Ситайла. Телеведуча виїхала з київського вокзалу у напрямку Запоріжжя, а звідти — дісталася на авто, яке пригнала для українських захисників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Знаменитість не приховує, що дорога виявилася нелегкою. Проте заради такої жаданої зустрічі з коханим вона готова зробити і не таке.

Дорога до лінії зіткнення і довгоочікувані обійми. Війна забрала у нас багато, але ми все одно є одне в одного. Почався мій шлях на схід з полювання на квиток до Запоріжжя. Чомусь саме до прифронтових міст розбирають квиточки дуже швидко.
Звідти ще 2,5-3 години на авто, яке, на щастя, змогла забрати після чергового ремонту. Відвезла хлопцям на передову. Розбита дорога, особливо на дніпропетровському шматку. Багато КПП, але ніщо не змогло мене зупинити. Такий цінний час, проведений разом,
— розповіла Соломія Вітвіцька.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 43-річна Соломія Вітвіцька відверто зізналася, чому не стала мамою. При цьому відомо, що телеведуча обмірковувала процедуру усиновлення.