43-річна Соломія Вітвіцька відверто зізналася, чому не стала мамою (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська ведуча Соломія Вітвіцька рідко говорить про особисте життя. Відомо, що зірка телебачення була заміжня, але, до 43 років вона так і не стала мамою. У чому ж причина - подробиці на HOCHU.ua!

Ведуча ТСН на "1+1 Марафон" дала ексклюзивне інтерв'ю для ютуб-каналу Слави Дьоміна. У розмові з шоуменом вона відповіла, чому в неї досі немає дітей. Знаменитість вважає, що дитина має народжуватися в гармонійних стосунках, де панує любов. Водночас народжувати "для себе" вона не бажає. Та все ж плани стати мамою в неї є - Соломія обмірковувала процедуру усиновлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Соломія Вітвіцька розповіла, чи було в її житті справжнє велике кохання, і чи закохана вона зараз. Ведуча вважає, що кожна закоханість і стосунки абсолютно різні та не схожі між собою.

Силу кохання неможливо виміряти, все відбувається по-різному: різний вік, різний час, різний досвід, різні відчуття. Не можна порівнювати закоханість у дитячому садочку, у 20 років в університеті, і в 40 років. Зараз, наприклад, ти вже усвідомлено будеш закоханий, усвідомлено підходитимеш до проблем із холоднішим розумом тощо. Зараз я закохана,

- ділиться Соломія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що найпопулярніші зрадники України Медведчук і Марченко чекають на поповнення в родині . Невістка державних зрадників вагітна другою дитиною.