Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька похизувалася черговим військовим званням бойфренда-військового

Новини шоубізнесу
5 042
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Соломія Вітвіцька
Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Телеведуча повідомила, що її коханий став старшим лейтенантом

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка вперше після розлучення показала нового коханого-військового заявила, що її обранець отримав підвищення на фронті. Соломія поділилася світлиною чоловіка.

Відповідний кадр телеведуча розповсюдила у себе на Facebook . Як виявилося, її обранець Олексій Ситайло отримав чергове військове звання - старший лейтенант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вітвіцька не змогла втриматися, щоб не привітати обранця із важливою подією у його житті. Вона зазначила, що пишається ним.

Вітаю Олексій Ситайло з іще однією зіркою, - старший лейтенант! Пишаюсь,
- підписала фото Соломія.
Пост Соломії Вітвіцької
Фото: facebook.com/solomiya.vitvitska

Зауважимо, що стосунки Олексія та Соломії не такі вже й тривалі, адже зірка українського ТБ розсекретила, що почала зустрічатися з чоловіком лише в лютому цього року. Цікаво, що Ситайло ще до початку широкомасштабної війни обіймав пост голови Середино-Будського суду у Сумській області. Відтак, навіть попри те, що він мав бронь від мобілізації, все ж вирішив піти та стати на захист своєї батьківщини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Соломія Вітвіцька зізналася, що її колишній чоловік більше не служить у ЗСУ. До речі, попри розлучення, вона підтримує з ним доволі теплі стосунки.