Меловін розповів, як змінився розмір його гонорарів під час війни

Новини шоубізнесу
766
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Меловін розповів, що не відмовляється виступати для депутатів
Фото: instagram.com/melovin_official

Артист не нарікає на відсутність коштів, адже має запити на приватні виступи

Епатажний український виконавець Меловін, який розповів, що не зіграє свої заплановані концерти, зізнався як змінився розмір його заробітків під час війни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв’ю виданню oboz.ua, знаменитість зазначив, що повномасштабне вторгнення російської армії в Україну внесло свої корективи у його заробітки. Артист каже, що він заробляє суттєво меншу суму в порівнянні з періодом до війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, співак він не нарікає, адже має запити на приватні виступи. Окрім того, Меловін додав, що він не відмовляється від участі на корпоративах у заможних українців, або депутатів. Однак, для співака важливим є те, щоб серед учасників чи замовників таких свят не було росіян.

Я не маю якихось нечуваних гонорарів. І моє життя зовсім не таке, як було до повномасштабної війни. Не заробляю багато, але вистачає. З'являються запити на комерційні виступи. Останній корпоратив – весілля – був у Львові. Люди продовжують жити, і я не вважаю, що святкувати особисті свята зараз недоцільно. Все на часі – емоції, любов. Треба сказати відверто: інколи нам доводиться не перебирати, де виступати. Дай Бог, щоб було замовлення. Бо кожна команда – це сім'ї. Ніхто, окрім нас, про них не подумає. Тому я не відмовлюся виступити у депутатів чи в якихось дуже заможних українців з однієї причини: за мною стоять люди. І чхати я хотів на хейт. Аби не у росіян виступати – от така моя позиція. Нас запрошували – так, було таке. Наші, українці. Але ми дізнавалися, що там будуть росіяни, і відмовлялися від пропозицій. Не заслуговують росіяни чути українських співаків. Вони гідні лише отримати квитки на концерт Кобзона,
- пояснює артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін заговорив про можливу мобілізацію у ЗСУ. Артист зазначив, що буде для держави більш корисним із мікрофоном в руці, а не зі зброєю.