Олійник висловився про конфлікти з Дантесом через заздрощі: "В мене було менше фанатів" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
680
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дантес і Олійник
Дантес і Олійник. Фото: відкриті джерела

Артист зізнався, які насправді стосунки мав зі своїм ексколегою

Популярний український співак Вадим Олійник, який потрапив у перестрілку, отримав велику популярність завдяки участі у гурті ДіО.фільми. Проте подейкували, що артист мав серйозні конфлікти з другим учасником гурту — Володимиром Дантесом. Чи так це насправді — дізнавайтеся на Хочу!

В новому інтервʼю Слава Дьомін пригадав, що й сам неодноразово був свідком конфліктів між Олійником та Дантесом. Проте сам Вадим це все заперечує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Олійника, донині він не памʼятає, що мав би серйозні проблеми у комунікації з ексколегою. Втім він зазначив, що на момент участі у гурті ДіО.фільми музично він дещо відставав від Дантеса, оскільки не мав такого ж досвіду до участі у “Фабриці зірок”, де й було створено їх творчий тандем.

Ти впевнений, що у мене було менше фанатів, ніж у Дантеса? Мене просто накручували, хоча я про це не думав. З погляду музичності мені говорили, і це правда, у мене було менше музичної школи, ніж у Дантеса. І, звісно, всі пісні, які ми робили, ми робили під Дантеса, бо у нього була своя манера співу. Мені говорили: "Вадиме, тобі треба вчитися". Ніхто мене не опускав і не казав, що от ти в тіні Дантеса... Якщо ми говоримо про "ти в тіні", о'кей, так що тепер, тобі не співати, не займатися творчістю, не жити? Сьогодні ти в тіні, а завтра ні. У нас не було ніякого конфлікту на цьому полі,
— зазначив Дантес.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 36-річний Вадим Олійник зізнався, чи готовий поповнити лави ЗСУ. Артист не приховує, що насправді переймається щодо мобілізації.