Вадим Олійник опинився в ТРЦ, коли в ньому здійнялася пожежа (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Відомий український співак Вадим Олійник опинився в самому епіцентрі того, як загорівся один зі столичних торгових центрів. Що саме там сталося та як все відбувалося – деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Ексучасник гурту "ДіО.фільми" поділився в Insta Stories подробицями тривожних подій, які відбулися з ним зовсім нещодавно. За словами Вадима Олійника, він прийшов на тренування до спортзалу, та в якийсь момент до нього підійшов тренер і повідомив, що в ТРЦ здійнялася пожежа, у звʼязку з чим відбувається екстрена евакуація людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, 13 січня, у ТРЦ "Космополіт" у Солом'янському районі Києва почалася пожежа. Займання трапилося поблизу дитячої кімнати на четвертому поверсі, але рятувальником швидко вдалося загасити полумʼя. За словами мера столиці, обійшлося без постраждалих, а всього було евакуйовано близько 200 людей.

Сьогодні дуже щасливий день. Я приїхав потренуватися в спортзал. Займаюся, і до мене підходить тренер і каже: "Слухайте, я перепрошую, але тут торговий центр горить". Я кажу: "Що? В сенсі горить?" Він каже: "Так, виходьте, будь ласка, тому що зараз як би полум'я може дістатися до спортивного залу". Треш,

– розповів Вадим Олійник.

Вадим Олійник опинився в ТРЦ, коли в ньому здійнялася пожежа (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/oleynikvadim
Вадим Олійник опинився в ТРЦ, коли в ньому здійнялася пожежа (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/oleynikvadim
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамалі довелося екстрено евакуюватися через пожежі в Сицилії. Через це вона екстрено евакуювалася з Італії, поки лісові пожежі стрімко поширювалися практично по всьому острову.