"Я таке робити не хочу": Oleynik прокоментував перевипуск Дантесом їх спільної пісні "Девочка Оля" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
560
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На фото - співак Вадим Олійник, Oleynik
Фото: instagram.com/oleynikvadim/

Співак зізнався, чому досі не почав перекладати свої старі хіти, на які у нього стільки ж прав, як і в Дантеса

Відомий український співак Вадим Олійник (Oleynik, колишній учасник гурту "ДіО.фільми"), який раніше зізнався, чому пішов з великої сцени та чим зараз займається, розповів про нинішні стосунки зі своїм колегою Володимиром Дантесом. Деталі - вже у нашому матеріалі!

Нещодавно Олійник став гостем нового випуску подкасту "Олега френди", що виходить на YouTube телеканалу "Дім". Щодо стосунків із Володимиром Дантесом, який нещодавно переспівав їхню спільну пісню “Девочка Оля” українською, та й, власне, самого треку, зірковий гість має власну думку. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, Олійник впевнений, що намагатися “дати друге дихання” саме цій пісні немає сенсу. Мовляв, він так робити не збирається.

Всі пісні, які раніше були заспівані гуртом “ДіО.фільми” або дуетом “Дантес & Олійник”, знаходяться у нашому продюсерському центрі “Talant group”, керівником якого є Наталя Могилевська. У нас з Володимиром, і у нього, і у мене, є можливість, переаранжувати пісні “Девочка Оля”, “Мне уже 20” і “Стереодень”. Він вирішив це зробити і дав пісні нове дихання. Я таке робити не хочу. Вважаю, що у кожної пісні є своя історія. Умовно, коли ви слухали “Девочку Олю”, ви їхали на пари в маршрутці, сиділи з дівчиною в барі тощо… У кожного своя історія під неї, яку вже поновити не можна. Можуть бути ностальгічні рядки, ностальгічна історія, але послухають її один раз. Тому, я вважаю, якщо переписувати пісні, то дуже старі, наприклад, з 90-х років,
— коментує співак.

Вадим Олійник також зауважив, що вони з Володимиром Дантесом не мають жодних конфліктів і час від часу  перетинаються на знімальних майданчиках. Ніяких проблем між ними немає, але й кращими друзями їх навряд чи можна назвати. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Володимир Дантес показав, як змінився за останні 10 років. Архівні фото співак розмістив у своєму Instagram, зауваживши, що на архівному знімку йому всього 25 років.