Народна артистка України шокувала розповіддю про напад маніяка: зірку врятував звичайний цукор (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
685
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марія Бурмака розповіла, як відбилася від нападника
Марія Бурмака. Фото: instagram.com/mariaburmaka

Як показує практика, в екстрених випадках на допомогу може прийти будь-що, навіть цукор...

Відома українська співачка Марія Бурмака, яка засудила “експлуатацію” віршів видатних класиків української літератури, пригадала, як на неї напав маніяк. Артистка зізналася, що врятуватися їй допомогло лише вміння швидко реагувати в екстрених ситуаціях. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Олексію Суханову Марія Бурмака розповіла, що тато з дитинства вчив її самообороні. Ще з 4-5 років майбутня зірка почала вчитися елементарним правилам самозахисту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та одного разу такі навички дійсно знадобилися знаменитості. Адже, як виявилося, невідомий чоловік намагався одного разу напасти на неї. Цікаво, що за словами Марії, тоді її врятували не вміння битися, а навичка швидко орієнтуватися в екстрених ситуаціях. Зокрема в той момент її врятувала звичайна пачка цукру.

Я йшла в Харкові і якийсь чоловік-маніяк мене схопив ось так от за плечі та за руки... І в цей момент, в мене був цукор, я рукою взяла цукор з сумки прорвала пакет, сипнула йому в очі й крикнула "рятуйте",
— пригадала Марія Бурмака.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Наталія Могилевська зазнала нападу грабіжників у власній квартирі. Тоді артистка отримала сильний удар в обличчя.