Інтрига дня: у Мережу потрапило фото чоловіка Наталії Могилевської

Новини шоубізнесу
1 832
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська у день народження
Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Таємниця розкрита – подруга артистки випадково "злила" в Інтернет кадри з Валентином

Вперше в інтернеті з'явилися знімки чоловіка української співачки Наталії Могилевської, яка днями відсвяткувала 49-річчя. Фото опублікувала бізнесвумен і блогерка Наталія Городова, яка випадково засвітила коханого співачки, після її святкового заходу.

Блогерка була серед гостей на дні народженні Могилевської, де вони разом святкували в дружньому колі. Наприкінці вечора зірку потішили тортом, і саме цей момент Городова зафіксувала на фото. На знімку видно, як Валентин підносить десерт, а Наталія задуває свічки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомо, що Наталія Могилевська оберігає своє особисте життя від публіки. Пара була знайома довгі роки, проте зблизилися вони на початку повномасштабного вторгнення, але співачка намагається уникати коментарів щодо їхнього шлюбу. У соцмережах вона звертається до Валентина як до "чоловіка". Разом вони всиновили двох дівчат — Софію та Мішель.

Як виглядає чоловік Наталії Могилевської
Чоловік Наталії Могилевської. Фото: instagram.com/natali.horodova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталія Могилевська разом з доньками знайшла справжні “українські Мальдіви”. Напередодні власного дня народження артистка відправилася на казковий відпочинок.