Все заради відстрочки від служби? Олександр Педан пояснив, навіщо у 42 роки вступив до унверситету

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Педан став студентом - навіщо він пішов до вишу
Олександр Педан. Фото: instagram.com/pedanos

Шоумен зізнався, чи зможе отримати відстрочку від служби у ЗСУ, вступивши до вишу

Український телеведучий Олександр Педан поділився причинами свого рішення розпочати навчання в університеті в 42 роки та зізнався, чи матиме завдяки цьому можливість отримати відстрочки від служби. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Педан здобуватиме другу вищу освіту за спеціальністю "Публічне управління". Ведучий пояснив, що вирішив вступити до університету з двох причин. Перша — це прагнення активізувати роботу мозку через створення нових нейронних зв'язків. Друга — бажання глибше зрозуміти процеси державотворення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому в коментарі Люкс ФМ Педан наголосив, що отримання відстрочки від служби не є його метою. Та й варто зазначити, що друга вища освіта не надає такої можливості.

Я вступаю для того, щоб учитися. Це друга вища освіта, вона не дає від армії відстрочки, я просто йду вчитися заради того, щоб учитися, бо після 40 тобі треба створювати нові нейронні зв'язки, а якщо говорити іншими категоріями, то я йду на "Публічне управління", де дуже хочу розібратися власне в державотворенні й ще більше створювати таких класних колаборацій від громадського сектору, держави, приватного сектору,
— розповів Олександр Педан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олександр Педан ліг під ніж хірургів. Відомому телеведучому потрібна була термінова операція.