Олександр Педан знову стане студентом: дружина не лише підтримала ідею, а й вступатиме до того ж вишу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 442
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Олександр Педан, фото
Фото: instagram.com/pedanos

Подружжя не зупиняється на досягнутому та продовжує підкорювати нові горизонти

Олександр Педан, який нещодавно став жертвою хакерів , здобуватиме ще одну освіту. Разом з ним вступатиме до університету і його дружина Інна. Більше про це - далі у статті.

Український телеведучий Олександр Педан зізнався, що вирішив вивчати галузь державного управління, оскільки економічна освіта у житті так і не знадобилася. Відповідну заяву 42-річний шоумен зробив у програмі “Ближче до зірок”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дружина Олександра, Інна, не лише підтримала ідею чоловіка. Ба більше, вона вступатиме до того ж вишу, що і він!

Виявилося, що Інна Педан давно мріяла вчитися саме у тому університеті, який обрав її чоловік. Тож рішення було очевидним.

Це буде про те, як я ще можу монетизувати свою популярність з користю для держави. Державні органи управління, громадські організації... Дружина мені каже: “Ти що, крадеш мою мрію, це ти будеш вчитися в тому виші?”. Хочемо вступати в один і той самий університет. І це так круто,
- поділився Олександр.

Також телеведучий розповів про те, що дружина кардинально змінила своє професійне життя. До цього вона протягом десяти років працювала викладачем англійської мови.

Вона вивчилася на сексолога й зараз вчиться на психоаналітика, щоб нести в маси важливість статевого виховання дітей. Вона відкрила школу статевого виховання, де навчає діток. Я дуже щасливий і пишаюся моєю дружиною,
- додав Педан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Олександр Педан вразив реакцією на скандал з Олександром Лієвим, якого звинувачують у розкраданні державних коштів. Більше про це - у цьому матеріалі .