"Віталій Білоножко одружився": Світлана Білоножко потішила новиною про весілля онука (ФОТО)

Новини шоубізнесу
694
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Світлана Білоножко показала світлини з весілля онука
Фото: Скриншот з відео

Обраницю хлопця звати Софія

Заслужена артистка України Світлана Білоножко, чоловік якої артист Віталій Білоножко помер цього року, показала світлини з весілля свого онука. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, радісною новиною співачка поділилася у себе у Facebook. Відтак, у понеділок, 12 серпня виконавиця повідомила, що її онук Віталій Білоножко-молодший змінив свій сімейний стан. Обраницю хлопця звати Софія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, артистка показала щасливі кадри з весілля рідної людини. На одній зі світлин вона постала з молодятами. Світлана Григорівна щиро побажала закоханим подружнього щастя. Вона зауважила, що хоч пара ще зовсім юна, але кохання - це та річ, яка може заскочити зненацька.

Віталій Білоножко одружився! Наш любий онук взяв в дружини прекрасну дівчинку Софійку! Дуже молоді, але ж кохання — це велика сила! Довго думала, скорочувала, щоб вам, друзі, показати найцікавіші моменти весілля! Що коли приходять справжні друзі, рідні, то і весілля вдається на славу! Будьте щасливими, дорогі наші наречені!
- поділилася Світлана Григорівна.
Світлана Білоножко показала світлини з весілля онука
Скриншот
Світлана Білоножко показала світлини з весілля онука
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Світлана Білоножко висловилася про зраду Таїсії Повалій. Вона очікувано засудила колегу.