"Можливо, це підкосило": Ольга Сумська пригадала, як її рідні довели Білоножко до сліз

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

9 січня стало відомо про смерть легендарного українського артиста Віталія Білоножко, на піснях якого виросло не одне покоління. А вже 12 січня родичі, друзі та поціновувачі творчості співака попрощалися з ним у стінах Національної філармонії. У цей же день його давня подруга пригадала, скільки багато моментів пережила за часи дружби з родиною Білоножко. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтервʼю OBOZ.ua Ольга Сумська пригадала, як разом зі своєю дружиною Віталій організовував музичний фестиваль "Мелодія двох сердець". Артист неодноразово запрошував на нього не тільки саму акторку, а й усю її родину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, там виступали й батьки артистів. А одного разу, коли вони вийшли на сцену, Білоножко не зміг стримати сліз під час зворушливої миті.

Віталій запрошував на фестиваль "Мелодія двох сердець" ще наших батьків. Дуже шанував їх. Я пам’ятаю, як вони співали на сцені, а він за кулісами так розчулився, що заплакав – це було так зворушливо,

– пригадала Ольга Сумська.

За словами подруги артиста, він пішов з життя дуже неочікувано та передчасно. 70-річний, на думку Ольги Сумської, був недооцінений публікою, адже останні роки про нього мало хто говорив. Проте акторка вважає Віталія Білоножко видатним співаком, який заслуговував набагато більше уваги в музичній індустрії.

Ми не знаємо всіх обставин, але інколи бачила тугу в його очах. Насамперед через те, що не мав затребуваності, якої вартий. Він прекрасний співак, якого могли б частіше запрошувати. Можливо, це підкосило. Візьміть будь-яку його пісню – так зворушливо може заспівати тільки Білоножко.
Він часто мені телефоном наспівував нові пісні. Надсилав "риби", без фонограми, просто спів наживо. І запитував: "Як тобі, Олюню?". Ще часто називав мене "Лялюня", бо мене батьки так називали. Я завжди дякувала за те, що маю честь бути першим слухачем. Знаєте, таких пісень зараз не вистачає. А ще більше нам бракуватиме самого Віталія Білоножка. Це велика втрата,

– підкреслила близька подруга покійного артиста.

"Можливо, це підкосило": Ольга Сумська пригадала, як її рідні довели Білоножко до сліз - фото №1
Фото: OBOZ.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим прославився Віталій Білоножко за роки своєї карʼєри.  У нашому матеріалі  ви знайдете інформацію про життєвий шлях зірки та його неперевершені українські пісні.