Син зрадниці Наташі Корольової одружився на стриптизерці (ФОТО)

Новини шоубізнесу
6 599
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наташа Корольова попозувала із сином та невісткою
Фото: koroleva__star / Instagram

Пара одружилася в день річниці весілля Наташі та Тарзана

Відома українська виконавиця Наташа Корольова, яка продовжує замовчувати російську агресію проти України розповіла про те, як спілкується її чоловік Тарзан з її мамою, оженила сина Архіпа на стриптизерці. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що дата весілля збіглася з пам'ятною датою для зіркових батьків хлопця. Зокрема, Telegram канал Селебрити розповсюдив ролик з весілля, а також світлини невістки української зрадниці Корольової. Як виявилося, вона була колегою батька Архіпа стриптезера Тарзана ( справжнє ім’я Сергій Глушко).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, в день весілля свого сина Тарзан та Наташа Корольова святкували 21-у річницю подружнього життя. В такий спосіб вони передали естафету новому поколінню.

Зазначається, що Архіп познайомився з майбутньою обраницею Меліссою Валинкіною у стриптиз-клубі. Спочатку між молодими людьми зав’язалися дружні стосунки, які пізніше переросли у романтичні. Згодом Архіп переїхав до своєї коханої.

Наташа Корольова попозувала із сином та невісткою
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кремлівська посібниця Наташа Корольова сумує за радянським ладом. Артистка спантеличила вбранням з символікою СРСР.