Випадково лайкнув: стриптизер-путініст Тарзан уподобав допис Міккі Рурка на підтримку України (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий артист, стриптизер, путініст та чоловік співачки українського походження Наташі Корольової Тарзан (Сергій Глушко) ошелешив громадськість несподіваною підтримкою України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, пропагандист уподобав ролик знаменитого Міккі Рурка, який займається збором коштів для України, зокрема на відбудову Херсону.Навіть субтитри у ролику Рурка були написані українською мовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме відео актор розповсюдив на своїй офіційній сторінці в   Instagram . Швидше за все, 53-річний Тарзан поставив лайк під роликом випадково, адже жодних сумнівів у його проросійській позиції немає, так як він - один з перших артистів, які ще задовго до широкомасштабного вторгнення публікував заклики до війни.

Випадково лайкнув: стриптизер-путініст Тарзан уподобав допис Міккі Рурка на підтримку України (ФОТО) - фото №1

До речі, Тарзан є російським ексофіцером. В теорії, він навіть може відправитися на війну. Цікаво, що раніше його дружина Корольова говорила, що цілком готова до того, що її коханий може відправитися війну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як кремлівська посібниця Наташа Корольова сумує за радянським ладом. Артистка разом зі своїм чоловіком Тарзаном спантеличила образами Діда Мороза та Снігурочки  з символікою СРСР.