Кремлівська посібниця сумує за радянським ладом: Корольова спантеличила вбранням з символікою СРСР

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки росіяни продовжують висміювати зрадницю Наташу Корольову , сама вона продовжує підтримувати спроби кремля відновити Радянський Союз. Судячи з усього, запроданка досі живе диктатурою серпу і молоту, тому ніяк не може зрозуміти, що часи СРСР вже давно минули.

Співачка, що народилася у Києві, проте живе на росії, прониклась проросійським настроєм свого чоловіка. Путініст Тарзан відкрито підтримує кремль та пропагує вбивства українського народу, тому не дивно, що таку ж думку просуває і його дружина. Судячи з усього, парі вкрай не вистачає диктатури комуністичної партії, тому вони обрали тематичні новорічні костюми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У соцмережах Наташа Корольова поділилася кадрами, як разом із чоловіком їздила привітати російського гумориста Володимира Вінокура з Новим роком. Для зустрічі з ще одним путіністом співачка обрала костюм Снігуроньки, а Тарзан – костюм Діда Мороза. Цікаво, що на вбранні останнього виднілася радянська символіка – серп та молот.

Дід Мороз зі Снігуронькою. Їдемо вітати сусідів. Бачите, яка я гарна Снігуронька. А Серьога у мене – Дід Мороз СРСР. 
СРСР рулить,

– каже на відео Корольова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що мама Наташі Корольової - телеведуча Людмила Поривай - робить вигляд, що підтримує Україну. Довгі роки жінка живе в США, але після російського вторгнення в лютому 2022-го, вона не раз публікувала патріотичні пости в соцмережах. Втім, це не заважає жінці  їздити до доньки в росію , підтримуючи таким чином дії кремля.