"Я була впевнена, що ця людина зі мною до кінця моїх днів": розчулена Аліна Шаманська розповіла, як пережила розлучення

Новини шоубізнесу
591
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Аліна Шаманська вразила історією непростого шлюбного життя з Русланом Ханумаком
Фото: instagram.com/shamankaa

Блогерка зізналася, що вдавалася до послуг психолога

Популярна українська блогерка Аліна Шаманська, яка пригадала тяжку реакцію сина на її розлучення, детально розповіла про розрив з колишнім чоловіком-коміком Русланом Ханумаком, а також поділилася як справилася з цим тяжким викликом у житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, шаманська дала розгорнуте інтерв'ю ютуб проєкту ТСН Наодинці. Вона заявила, що почала працювати над проблемами у стосунках ще задовго до їх розриву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що Аліна була переконана, що річ у ній, а не в її обранцеві Русланові Ханумаку. Однак, згодом жінка зрозуміла що це не так В цьому їй допоміг психолог. Відтоді, Шаманська почала усвідомлювати, що проблема може бути в її коханому. Проаналізувавши все, Аліна дійшла думки, що найкраще рішення - це розлучення.

Я пропрацьовувала з психологом вміння бачити проблему не лише в собі. Я вірила людині, безмежно кохала людину. Я була впевнена, що ця людина зі мною до кінця моїх днів, якщо у нас щось не так, то це я щось зробила не так. Я прийшла і кажу, мені боляче, він мені говорить болісні слова, як мені виправитись, щоб він мене так не ображав. Коли почула фразу, що зі мною все так, тоді я почала аналізувати дії іншої людини. Якби я до психолога не пішла б, я б досі була у шлюбі. Усміхалася, а вдома ридала б. Мені було дуже боляче. Цей моральний біль переріс у фізичний. Моє розлучення було дуже болісне. Це було на рівні відчуття смерті. Я проживала травму смерті родини. Я боліла і досі болію за мого сина. Я дуже хотіла, щоб він жив з татом і з мамою. Я дуже довго намагалася врятувати цей шлюб.
- резюмувала Шаманська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Шаманська приголомшила сумою, яку заплатила за консультацію Дмитра Карпачова. Зірковий психолог дав їй одну круту пораду.