Похизувалася ідеальними формами у купальнику: Наталка Денисенко вразила своїм оголеним виглядом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
6 764
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталка Денисенко показалася у купальнику
Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка розповіла, в чому полягає секрет її успіху

Відома акторка театру та кіно Наталка Денисенко, яка зачарувала кадрами із спільного відпочинку з чоловіком-військовим Андрієм Федінчиком, показалася у купальнику та вразила фоловерів пікантним зовнішнім виглядом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, Наталка приміряла звабливе бікіні та блиснула своїми формами для соцмереж. Варто зауважити, що Денисенко досить часто демонструє своє красиве тіло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цього разу акторка також не стала робити виключень і розбурхала увагу аудиторії своєю розкішною фігурою. Шанувальники поцікавилися у неї, в чому полягає секрет такого успіху. Наталка дещо шокувала своїх підписників, адже заявила, що основний фокус робить не на виснажливих тренуваннях у спортзалі, а на внутрішній гармонії та образі життя.

Щойно дівчина біля басейну запитала, скільки разів на тиждень я займаюся у спортзалі, щоб мати таку фігуру? Я відповіла чесно: ніскільки. Бо в спортзалі я не була дуже давно. Моя фігура – це сукупність генетики, гарного настрою, нормального гормонального фону, любові до себе, легкої зарядки, правильного харчування, гармонійних стосунків з їжею та "психології тіла,
- поділилася зірка.
Наталка Денисенко показалася у купальнику
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталка Денисенко показала, який подарунок з передової привіз її чоловік на день народження тата. Пара відвідала батьків акторки у Чернігові.