Наталка Денисенко розповіла, який найдорожчий подарунок отримала від чоловіка-військового

Новини шоубізнесу
1 873
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко, фото
Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

Актриса розповіла про подарунок, який запам'ятався їй найбільше

Українська актриса Наталка Денисенко, яка нещодавно зачарувала кадрами з таємного весілля з Андрієм Федінчиком на Мальдівах, розповіла про те, якими подарунками її балує чоловік. Детальніше читайте на Хочу!

Гра " єПитання " базується на відповідях 100 українців про буденні речі з різних сфер життя. Родзинками проєкту Нового каналу є музичний і дитячий раунди. Наприклад, для випуску за участі команд акторів "Будиночка на щастя" і "Звʼязку" діток запитували: "Який подарунок тато повинен вручити мамі, якщо вона на нього образилася?". Як саме відповіли маленькі українці, й чия команда здобула перемогу в цьому раунді — дізнавайтеся вже сьогодні о 20:00 у свіжому випуску "єПитання" на Новому каналі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А за лаштунками знімання відома актриса Наталка Денисенко поділилась романтичними спогадами. Зірка зізналась, що чоловік не відкупляється подарунками, а всі суперечності вони вирішують в розмові:

Чесно кажучи, ніколи не було такого, щоб моєму чоловіку доводилося відкупатися за якісь факапи. Ми вирішуємо будь-які конфлікти розмовами. А коли я називала варіанти в шоу, то думала, як би дітки відповідали на це запитання. Адже вони завжди помічають, як батьки спілкуються, і що тато дарує мамі. З найдорожчих подарунків, які я отримала від чоловіка, було авто на день народження. А ще після купівлі квартири Андрій сказав, що вона моя.

Квартира та авто, хоч і дуже приємні подарунки, але для Наталки вони не найбільш пам’ятні. Зірка розповіла, що про подарунок, який запам’ятався їй найбільше:

Я обожнюю смачну каву, зокрема капучино або лате. І дуже давно мріяла про класну кавомашину. Якось Андрій запитав мене, що я хотіла б на день народження. Ми практично ставимося до цього моменту, тому завжди ділимося ідеями подарунків перед святами. Тож я розповіла коханому про мрію. Згодом вже й забула про цю розмову. Після однієї робочої зміни повернулася додому дуже втомлена. Син вже спав, а коханий чекав мене на кухні. Це одразу здалося мені дивним, бо він майже ніколи не зустрічав мене (сміється). А тут сидів і дивився загадково: "Нічого не помічаєш?" Я роззирнулася навкруги, аж раптом побачила кавомашину на нашій кухні! Це було саме те, що я хотіла. Ще й не зі святкової нагоди, а просто так. Тому цей подарунок став найбільш памʼятним.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в шоу "єПитання" брав участь також Арам Арзуманян. Актор розповів, як планує своє дозвілля в умовах війни.