Після реабілітації від алкогольної залежності Lida Lee вагітна первістком, — блогер Беспалов

Новини шоубізнесу
1 000
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ліда Лі вагітна чи ні - відео
Lida Lee. Фото: instagram.com/lidalee_official

Прихильники відомої співачки підозрюють, що вона знаходиться у цікавому положенні

Тільки нещодавно співачка Lida Lee повідомила про поповнення в родині, як її прихильники запідозрили, що на цьому радісні новини не закінчуються. Адже після її нещодавнього виступу зʼявилися чутки, ніби вона вагітна первістком. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Неодноразово в Мережі ходили чутки, ніби Ліда Лі має стосунки з відомим шоуменом та військовим Даніелем Салемом. Втім самі знаменитості не обговорюють особисте життя та не коментують обговорення прихильників у мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але цього разу у Мережі розгорілися дискусії, що ймовірно артистка, яка тільки нещодавно перебувала у реабілітаційному центрі, чекає на народження первістка. Такою інформацією з посиланням на своїх інсайдерів поділився і блогер-пліткар Богдан Беспалов.

Багато підписників звернули увагу, що під час виступу Lida Lee на концерті в Альони Омаргалієвої якось так специфічно випирав животик у Lida Lee. Підписники зробили припущення про те, що Ліда вагітна й ось одне із кошенят теж мені повідомило про те, що Lida Lee чекає первістка,
— стверджує Богдан Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Lida Lee повернулась з новим хітом після тривалого мовчання. Зірка неочікувано змінила імідж та попрощалась з минулим.