На третій рік війни Дмитро Нагієв розкрив свою позицію щодо російської агресії

Новини шоубізнесу
521
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро Нагієв повернувся в росію - правда це чи ні
Дмитро Нагієв. Фото: instagram.com/nagiev.universal

Стало відомо, де зараз перебуває російський актор, який замовчував вторгнення рф в Україну

Відомий російський актор та телеведучий Дмитро Нагієв нещодавно розсекретив свою позицію щодо війни в Україні, яку розв'язала росія. Раніше знаменитість намагався уникати цих питань, але днями все нарешті стало відомо.

Протягом довгого часу Нагієв уникав публічних заяв та відмовлявся від зйомок у російському кінематографі, оселившись у Дубаї. Однак останні події свідчать про зміни в його поглядах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За інформацією російських ЗМІ, Нагієв повернувся до роботи на зйомках одного з російських серіалів. Фотографії зі знімального майданчика, де з'являється актор, стали підтвердженням його присутності в росії. Крім того, активність актора в Instagram свідчить про його повернення до рф.

Дмитро Нагієв підтримує росію чи Україну
Дмитро Нагієв. Фото: скриншот

Такі дії Нагієва викликають багато питань. Актор не тільки повернувся до країни, яка розв'язала війну, а й почав працювати на пропагандистських медіа. Це, своєю чергою, може свідчити про підтримку ним економіки рф, яка використовує свої ресурси для продовження агресії проти України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от оскароносна зірка Джеймі Лі Кертіс підтримала Україну у війні з росією. Артистка поділилася дописом українського фотографа з кадрами з передової.