Дмитро Нагієв опублікував привітання з Новим роком: росіяни в істериці, а українці дякують (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дмитро Нагієв, який раніше поділився роздумами про “безперервне вставання з колін” росії, опублікував загадкове новорічне привітання. Чому українцям воно сподобалося, а росіяни побачили зраду - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Російський актор та ведучий Дмитро Нагієв уникає прямого засудження повномасштабного вторгнення рф в Україну. Втім, іноді він завуальовано натякає на свою незгоду з політикою місцевого диктатора. Про це пише OBOZ.ua.

Зокрема, він опублікував у своєму мікроблозі відеопривітання з Новим роком. На ньому Нагієв звертається до підписників під час своєї прогулянки з собакою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З новим, добрим, мирним, красивим, ситним, справедливим, вільним, надійним роком,

- каже з усмішкою ведучий.

Українські користувачі побачили в цьому відео заклик до миру, справедливості й свободи, яких наразі рф нас позбавляє. Тож в коментарях вони залишили знаменитості багато теплих слів та побажань.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Водночас росіяни побачили в привітанні Нагієва зраду. Так, підписники одного з пропагандистських Telegram-каналів вже почали вимагати від Дмитра негайно чітко озвучити свою позицію щодо СВО.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як відсвяткували Новий рік українські зірки. Що вони побажали своїм підписникам у новорічну ніч - розповідаємо у цій статі .

Фото: tv.ua