"Наш перший клас": Анна Кошмал зачарувала рідкісними фото з сином-першокласником

Новини шоубізнесу
1 120
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Кошмал відвела сина у перший клас
Анна Кошмал з сином. Фото: instagram.com/smorkovkina

Зірка пригадала, як і сама 24 роки тому вперше сіла за шкільну парту

Відома українська акторка Анна Кошмал, яка здивувала яскравою зміною іміджу, відвела сина у перший клас. Зірка поділилася щемливими кадрами зі шкільного свята та пригадала, як сама йшла до школи. Усі новини дізнавайтеся на Хочу!

В Insta Stories Анна Кошмал показала, як під час шкільної лінійки її 6-річний син Мишко йшов разом зі своєю першою вчителькою. А згодом акторка поділилася додатковими кадрами з сином, який позував у шкільній формі однієї з київських приватних шкіл. Окрім того, зірка пригадала і свої шкільні роки та як вона йшла у перший клас 24 роки тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як розповіла акторка, для неї це особливий день, адже розуміє, що з цього моменту у її сина почався новий етап. Тому вона підкреслила, що вдячна українським захисникам, які роблять усе, аби життя дітей було активним навіть під час повномасштабної війни.

Який щемливий день 🥹
Яка велика радість! Наш перший клас!
І хоч всі сьогодні не спали, нічний обстріл не зміг зіпсувати цю важливу подію⭐️
Як швидко ростуть діти, як хочеться дати їм якомога більше любові та можливостей в житті. Як хочеться, щоб наші діти жили у мирній та вільній Україні!
Я дякую всім захисникам, завдяки яким наші діти продовжують навчатися у рідній країні на рідній землі й рідною мовою 🇺🇦❤️‍🩹
Мене переповнює любов та вдячність сьогодні🙏🏼
Вітаю усіх з новим навчальним роком! Нових успіхів! Нових досягнень! Нових підкорених вершин!
— написала Анна Кошмал.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, також Тімур та Інна Мірошниченки замилували кадрами, як відвели доньок у перший клас. Ведучий та його дружина вирішили віддати доньок навчатися у різних класах.