"Життя в Україні ніколи не буде тільки чорне або тільки біле": Оля Цибульська висловилася про життя в країні під час війни

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Цибульська звернулася до фоловерів із філософськими роздумами
Фото: instagram.com/cybulskaya

Співачка здивувала своїм зверненням до підписників

Відома українська виконавиця Оля Цибульська, яка прокоментувала стан своєї фігури, вразила фоловерів роздумами про своє життя під час війни. Подробиці - в нашому матеріалі.

У себе в Instagram знаменитість заявила про постійне почуття балансу між “чорним” і “білим”. Артистка заявила, що життя не повинно зупинятися на жодну мить. Співачка додає, що саме це і є бажання кривавого сусіда, а саме зупинити звичне життя українського народу, посіяти зневіру та бездіяльність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Оля закликала українців до єднання. Також вона додала, що не треба опускати руки та водночас не можна забувати про тих, завдяки кому можливе життя в Україні.

У мене відчуття, що я живу подвійне життя. Вночі обстріли. Зранку – повний мейкап і знімання. Вдень трагічні новини. Ввечері – показ Ukrainian Fashion Week. Життя в Україні ніколи не буде тільки чорне або тільки біле. Ми постійно балансуємо десь у відтінках сірого. Не можна впадати у крайнощі, бо саме цього від нас хочуть. Щодня за нашу можливість жити своє життя платять. Здоров'ям, грошима і, на жаль, життями. Наш обовʼязок – памʼятати. І не просрати ту країну, у якій живемо. Тримаймося. Підтримуймо своє і своїх,
- резюмувала Цибульська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська відповіла, чи дійсно вона стала причиною розлучення відомого артиста з дружиною. Зірка запевняє, що скільки вона б не говорила на цю тему, чутки про її роман з DZIDZIO досі не закінчуються.