Оля Цибульська висміяла "гарем" Остапчука і його третій шлюб зі значно молодшою дівчиною

Новини шоубізнесу
731
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Цибульська
Фото: instagram.com/cybulskaya

Співачка пожартувала про стрімкі зміни в особистому житті шоумена

Українська співачка Оля Цибульська хоч і тримає особисте життя в секреті від широкої аудиторії, але вирішила висловитися про особисте життя своїх зіркових колег. В тому числі артистка прокоментувала третій шлюб телеведучого Володимира Остапчука. Що знаменитість думає про 23-річну Катерину Полтавську — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В ефірі Нашого радіо Олі Цибульській треба було назвати імена других половинок своїх зіркових колег. Однак, коли ведучий Андрій Чорновол запитав її про Володимира Остапчука, то співачка не змогла пригадати ім’я третьої дружини шоумена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість артистка віджартувалася, що особисте життя Остапчука настільки стрімко змінювалося останні декілька років, що вона не встигала за цим слідкувати. Але Оля пам’ятає, що третя дружина шоумена значно молодша за нього.

У нього так часто міняється хтось у гаремі, що я не встигаю. Якась молода наївна красива дівчинка,
— сказала Оля Цибульська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська розповіла про місце Віталія Козловського в її житті. Артистка зізналася, що у найтяжчий час, коли російські війська були в Ірпені, Козловський дуже переймався про її батьків, які на той час мешкали там.