Селена Гомес вперше зізналася, чому не може мати власних дітей, але шалено жадає стати мамою

Новини шоубізнесу
1 363
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селена Гомес безплідна
Селена Гомес. Фото: instagram.com/selenagomez

Артистка заговорила про власне безпліддя

Відома американська співачка, акторка та бізнесвумен Селена Гомес, яка стала однією з наймолодших мільярдерів, відверто заговорила про майбутнє материнство. Артистка зізналася, що не може народити власну дитину, проте не полишає мрію стати мамою. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Вже давно Селена Гомес не приховує, що вона мала чималі проблеми зі здоровʼям, зокрема має аутоімунне захворювання червоний вовчак, яке вкрай негативно вплинуло на її стан. Окрім того у зірки також діагностували біполярний розлад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На тлі серйозних проблем зі здоровʼям, артистка зробила відверте зізнання. В інтерв'ю Vanity Fair Селена Гомес розповіла, що не може мати власних дітей, оскільки їй діагностували безпліддя.

Я ніколи цього не казала, але, на жаль, я не можу мати власних дітей. У мене багато медичних проблем, які можуть поставити під загрозу моє життя та життя дитини. Це тривалий час пригнічувало мене,
— зізналася співачка.

Та попри невтішні прогнози лікарів Селена Гомес не покидає мрію стати мамою. Зірка впевнена, що в неї точно зʼявиться малюк або завдяки сурогатному материнству, або вона подарує любов і турботу усиновленій дитині.

Я думала, що це станеться природним шляхом. Але попри все, я перебуваю в доволі непоганому становищі. Бо вважаю благословенням те, що є чудові люди, які допомагають з сурогатним материнством чи дозволяють усиновити дитину, а для мене це величезні можливості. Я дуже вдячна за таку варіативність для людей, які просто шалено жадають стати мамами. А я одна з таких. Я в передчутті, який вигляд матиме ця історія, яка відмінна від інших. Зрештою, мені байдуже. Однаково воно буде моїм. Це маля буде моїм,
— додала Селена Гомес.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Селена Гомес втратила відразу мільйон підписників в Instagram лише через одне провокативне фото. Витівку артистки на дні народження її бойфренда явно не оцінили в Мережі.