Джон Бон Джові відмовив незнайомку від самогубства: актор не дав її стрибнути з моста (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джон Бон Джові зробив усе можливе, аби жінка не стрибала з моста
Фото: Getty images

Правоохоронці висловили щиру подяку артисту та його команді за врятоване життя

Легендарний американський музикант, лідер гурту “Bon Jovi”, Джон Бон Джові, який повертається на велику сцену після тривалого відновлення, врятував жінку від суїциду. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, авторитетне видання BBC повідомляє, що знаменитість працював з командою над своїм кліпом. На пішохідному мосту команда Джона помітила жінку. Вона стояла за поручнями. Вірогідно, жінка хотіла зробити останній стрибок та покінчити з життям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артист помітив це та наблизився до неї разом зі своєю напарницею. Вони поговорили з імовірною самогубицею. Отож, через деякий час після розмови артист ще ближче підійшов до цієї людини та допоміг їй перелізти на інший бік мосту.

Відтак, саме завдяки зусиллям музиканта та його команди нова несподівана знайома артиста відмовилася від фатального вчинку. Зрештою, Бон Джові обійняв цю жінку та провів до місця, в якому вона почувалася у безпеці. Безпечно, наразі відомо, що представники правоохоронних органів оприлюднили відео цього інциденту та висловили щиру подяку артисту.

Дякуємо Джону Бон Джові та його команді за допомогу жінці на пішохідному мосту Сайгенталера,
- повідомляється у заяві правоохоронців.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як легендарна парамедикиня Пташка розповіла, як відганяє думки про самогубство. Жінка також зазначила, що бореться з хвилями депресії.