"Було самогубство": дружина Бєднякова ошелешила зізнанням про смерть 29-річної сестри (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка та за сумісництвом дружина шоумена і телеведучого Андрія Бєднякова Анастасія Коротка засмутила українців спогадом про долю своєї померлої сестри. Подробиці - в нашому матеріалі.

38-річна обраниця телеведучого згадала, як саме її 29-річна сестра відійшла у вічність. В інтерв'ю блогерці Раміні Есхакзай вона розповіла, що її сестра відійшла в інший світ, вчинивши самогубство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як виявилося, жінка не витримала життєвих труднощів та знайшла нічого кращого, як накласти на себе руки. Дружина Андрія Бєднякова резюмувала:

Було самогубство. Вона своїм вчинком показала стан, у якому я виросла, але якщо я вийшла з цього стану, то вона не змогла. Їй було 29 років. Вона прожила важке життя. Але це був її вибір. Вона дуже хворіла. Єдине, про що я шкодувала, що не змогла знайти правильних слів, щоб пояснити їй, що цього робити не треба. Вона періодично казала, що хоче це зробити, але я не дуже вірила, що це взагалі можливо. Вона навіть зробила це, коли мені це було зручно… У день, коли я прилітала зі знімань. Ніхто не знав. Я просто не хотіла, щоб мене жаліли.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Андрія Бєднякова розсекретила, скільки заплатила за пологи у США. Вийшло дешевше, ніж в Україні.