Голий перформанс Жені Галича: як соліст O.Torvald образив маму Кузьми Скрябіна (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 162
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Женя Галич пригадав, як розчарував маму Скрябіна
Женя Галич. Фото: instagram.com/jenia_galich

Під час виступу Галич вирішив повторити витівку Скрябіна, що викликало обурення його мами.

Відомий український артист Женя Галич, який страждав від алкогольної залежності, розповів про неприємний інцидент з мамою покійного Кузьми Скрябіна. Як виявилося, соліст гурту O.Torvald сильно образив Ольгу Михайлівну. Як саме — дізнавайтеся на Хочу!

Під час запису подкасту “Підпільний Live” Женя Галич пригадав, як під час свого виступу з піснею Кузьми Скрябіна вирішив повторити його незвичайний перформанс. А саме — спустити штани та засвітити сідниці усім присутнім.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та мама Кузьми Скрябіна не знала, що колись її син теж робив таку витівку на сцені. Тому коли дізналася про виступ Галича — була розчарована та звинуватила його у “спаплюженні памʼяті” про Кузьму.

Коли ми виступали з Андрюхою разом, він співав: "Я не бультер'єр і не собака, велика голова, така, як срака" і показував на дупу в шортах. Я придумав це зробити дуже п'яний і показав під час виконання цієї пісні голу дупу. І всі про це забули, поржали, напилися.
(На ранок) дуже погано, дзвонить незнайомий номер, я не беру, а потім беру. Це дзвонить мама Андрія. І каже: "Як тобі не соромно? Ти спаплюжив пам'ять про мого сина. Щоб я тебе більше ніколи не бачила на концертах Скрябіна". І мені так соромно, я ж не можу сказати, що Андрюха теж так робив, це ж його мама,
— пригадав Женя Галич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше рок-музикант та військовий Женя Галич ошелешив тим, що хотів закрити свій гурт O.Torvald. Але почалася війна, яка все змінила.