Українка Маріанна Кох-Зорова тріумфувала на конкурсі краси Ms. World International 2024 у США (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 115
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маріанну Кох-Зорову визнали однією з найуспішніших жінок світу
Фото: Скриншот Instagram

Українська красуня працює головою управління фінансовими ризиками міжнародної шоколадної компанії у Швейцарії

Донька відомого українського артиста Ігоря Зорова Маріанна Кох-Зорова досягла неабиякої вершини. Дівчині вдалося перемогти на конкурсі краси Ms. World International 2024, який проходив у США. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що надзвичайно цікавою є біографія переможниці. Отож, українська красуня працює головою управління фінансовими ризиками найбільшої міжнародної шоколадної компанії у Швейцарії. Відтак, українку заслужено визнали однією з найбільш успішних жінок світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Видання OBOZ.UA повідомляє, що у цьому змаганні брали участь 50 жінок зі всього світу. Сам же конкурс відбувався у Маямі та тривав п'ять днів. Зокрема, перемогу Маріанні вдалося здобути завдяки демонструванню своїх талантів та стилю. Окрім того, Кох-Зорова розповіла про свої успіхи у професійній діяльності. До речі, для участі в конкурсі українка обрала сукню у патріотичних синьо-жовтих тонах. Її для неї створила дизайнерка Галина Гриб.

Цей конкурс був не лише про успіх сучасної жінки, її внутрішню красу, але й зовнішні дані. Я пишаюся тим, що я, виховуючи самостійно доньку, змогла представити Україну на легендарному міжнародному конкурсі такого рівня, особливо у такий складний для нас час, і показала їй, якою може бути сучасна жінка. Кожен мій вихід був присвячений пам'яті мого батька, Ігоря Зорова, який завжди вчив мене ніколи не здаватися і любити свою землю, а також тим, хто зараз на передовій виборює право на майбутнє України і її незалежність. Я вірю, що кожен українець своїми досягненнями робить внесок у нашу спільну перемогу,
- зауважила тріумфаторка

Додамо, що наразі Маріанна проживає у Швейцарії. Окрім моделінгу та обов'язків у вищевказаній компанії вона є волонтеркою. Жінка не забула про свою батьківщину, куди вторглася рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як що стало відомо ім'я переможниці конкурсу краси серед моделей, яких створив штучний інтелект. Віртуальні красуні змагалися в різних категоріях.