Володимир Зеленський нагородив Алана Бадоєва орденом "За заслуги" III ступеня

Новини шоубізнесу
882
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Алан Бадоєв отримав нагороду у День кінематографістів
Фото: Скриншот Інстаграм

Режисер поки не коментує своє нагородження

Відомий український режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв, який ошелешив світову спільноту своїм документальним фільмом "Довга доба”, отримав престижну державну нагороду. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Президент України Володимир Зеленський по праву відзначив внесок Бадоєва в український кінематограф. Зауважимо, що 14 вересня в Україні відзначали День кінематографістів. Саме в цей день Зеленський нагородив українських діячів кіно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, своя відзнака знайшла і Бадоєва. З-поміж почесних нагород та почесних звань вітчизняним селебритіс, ім'я Алана звучало доволі гучно, адже режисер отримав орден "За заслуги" III ступеня”.

Варто додати, що сам Алан жодним чином не коментує свою нагороду.Знаменитість лише у себе в Instagram Stories розповсюдив новину про отримання ордена.Зауважимо, що нагороду Бадоєв, зокрема отримав завдяки вищевказаній стрічці “Довга доба”.

Алан Бадоєв отримав нагороду у День кінематографістів
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали Про те як Алан Бадоєв зачарував світлиною з новим домашнім улюбленцем. Продюсер розповів, як назвав своє цуценя.