Слава Камінська вдруге вийшла заміж! Її розкішна каблучка натякає на великі зміни в особистому житті (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 669
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Слава Камінська вдруге вийшла заміж
Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka

Екссолістка "НеАнгелів" заінтригувала Мережу загадковим зізнанням

Відома співачка Слава Камінська вдруге вийшла заміж! Принаймні на це артистка, яка мала неприємність після пластики, особисто натякнула в соцмережах, засвітивши розкішну каблучку на підмізинному пальці. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Тривалий час ексучасниця гурту “НеАнгели” інтригує спільними кадрами з загадковим обранцем, обличчя якого приховує від публіки. Та днями артистка спантеличила новинами про те, що нібито вийшла за нього заміж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, в новому дописі в Instagram Слава Камінська натякнула, що вдруге вийшла заміж. Під фото з коханим вона назвала його своїм чоловіком, коли розповідала про спільний відпочинок. Ба більше, на підмізинному пальці Слави можна помітити розкішну каблучку.

Ми з чоловіком періодично влаштовуємо собі невеликі “втечі” на кілька днів. Просто змінити картинку, побути удвох, перезавантажитися. На цей час діти залишаються з нянею, а ми їдемо туди, де можемо відчути себе як туристи, навіть якщо самі живемо на “туристичному” острові,
— розповіла Слава Камінська.
Слава Камінська вийшла заміж вдруге
Слава Камінська з коханим. Фото: instagram.com/babaslavka
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексучасниця “НеАнгелів” Слава Камінська розсекретила ім'я нареченого. Тоді ж артистка потішила Мережу черговим кадром з ним.