Ексучасниця НеАнгелів Слава Камінська розсекретила ім'я нареченого та потішила Мережу черговим кадром з ним (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська співачка колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка раніше розбурхала мережу своїм вагітним фото, здивувала шанувальників черговим кадром з нареченим, а також розсекретила його ім'я. Подробиці - в нашому матеріалі.

До речі, артистка гарно провела час на острові Тенеріфе. Як виявилося, компанію їй склав її обранець. Зауважимо, що його обличчя артистка ретельно приховує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість поширила кадр у себе в Instagram-Stories, на якому видно, як вона позує разом з коханим  в літаку. Жінка прихилила свою голову на плече чоловіка.

Ексучасниця НеАнгелів Слава Камінська розсекретила ім'я нареченого та потішила Мережу черговим кадром з ним (ФОТО) - фото №1

Несподівано для фоловерів Камінська розсекретила ім'я свого чоловіка. Раніше вона розповсюджувала короткий ролик, під час якого звернулася до чоловіка, на ім'я Олексій. Про те, що серце Слави не вільне вона говорила ще у квітні минулого року. Однак тоді артистка говорила, що її коханий - іноземець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Слава Камінська заінтригувала спільним селфі з нареченим.  Артистка привітала коханого з днем народження і зазначила, як сильно їй пощастило зустріти такого чоловіка.