То справа не у війні? Антон Савлєпов зізнався, чому насправді розлучився з росіянкою Іриною Горбачовою

Новини шоубізнесу
622
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антон Савлєпов розлучився з росіянкою Іриною Горбачовою - чому так сталося
Ірина Горбачова та Антон Савлєпов. Фото: instagram.com/irina_gorbacheva

Артист прокоментував чутки щодо стосунків з російською акторкою

Соліст гурту Quest Pistols Антон Савлєпов, брат якого знаходиться в російському полоні, відверто розповів про розлучення з росіянкою, акторкою Іриною Горбачовою. Що насправді стало причиною їх розставання — розповідаємо нижче!

Про розлучення Антона Савлєпова та Ірини Горбачової, яка народилася в Маріуполі, але вважає себе росіянкою, стало відомо після повномасштабного вторгнення рф в Україну. На тлі цього й зʼявилися чутки, що причиною стала російсько-українська війна та різні політичні погляди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім в інтервʼю виданню “Фокус” Антон Савлєпов пояснив, що насправді це не головна причина. Звісно, повномасштабне вторгення рф теж внесло корективи у його подружнє життя. Однак стосунки артиста з росіянкою почали руйнуватися ще до того.

Це не зовсім правда. Це одна з версій, яку люди можуть для себе зрозуміти, але наші стосунки були більш багатосторонні. І політика там займала десяту частину. Але так, наші політичні погляди розбіглися. Це факт. Ми по різні боки. Але розійшлися офіційно ми з інших причин,
— запевняє Антон Савлєпов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше й ексдружина Савлєпова Ірина Горбачова прокоментувала причини розлучення з артистом. Тоді росіянка почала жалітися на те, як від неї відвернулися близькі люди.