Ексдружина Савлєпова Ірина Горбачова розповіла, чому вони розлучилися: подробиці

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишня обраниця відомого співака, фронтмена колективу Антона Савлєпова, російська артистка Ірина Горбачова розсекретила деталі їхнього розлучення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно, в інтерв'ю росЗМІ  акторка заявила, що на розрив стосунків вплинуло широкомасштабне вторгнення рф в Україну. Ірина зауважила що коли почалися бойові дії, то всі друзі забули про неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ексдружина Савлєпова розповіла Ірина Горбачова розповіла, чому вони розлучилися: подробиці - фото №1

Із Савлєповим стосунки теж не залагодилися через те, що Горбачова не засудила військову агресію росії проти України. Зауважимо що Ірина родом з Маріуполя, але це їй не завадило зізнаватися в любові до країн- терориста. Однак, вона усвідомила, що саме через цю любов її життя пішло шкереберть.

Коли ти обираєш жити у своїй країні, тому що ти її любиш, а не тому, що так треба. Чи хтось там щось, страшно піти.. Ніфіга. Я не хочу відмовлятися, що я не частина своєї країни, я не частина своєї держави. Я частина своєї країни, я частина своєї держави. Я частина будь-якого процесу, який відбувається в моїй країні. Я обираю бути тут, тут жити. І це, звісно, по мені вдарило, тому що 95% моїх друзів від мене відвернулися,

– заявила артистка-зрадниця.

Ексдружина Савлєпова розповіла Ірина Горбачова розповіла, чому вони розлучилися: подробиці - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зрадницю Анну Asti намагаються позбавити громадянства рф.  Схоже, росіяни спробували повністю скасувати карʼєру запроданки.