"Я про це не знав і мені дуже боляче від цього": Максим Бородін емоційно відреагував на порівняння з Олегом Винником (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Максим Бородін розповів, чому його не можна порівнювати з іншими українськими артистами
Максим Бородін. Фото: instagram.com/7borodin7/

"Ніхто так не вміє" (с)

Відомий український співак та музикант Максим Бородін, який раніше розповідав про своє складне дитинство, емоційно відреагував на порівняння його з об’єктом бажання усіх українських вовчиць — Олегом Винником та іншими зірками. Як все було — розповідаємо у цій статті.

Днями Бородін став гостем нового випуску проєкту “Муз_тренд” на телеканалі “Дім”. В інтервʼю Славі Дьоміну він не тільки розповідав про себе та пригадував власний шлях до слави, а й зізнався, чому впевнений, що його не можна ставити в одну нішу з іншими зірками українського шоубізнесу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У певний момент під час розмови Дьомін висловив думку, що аудиторія Максима Бородіна – це дівчата і жінки, які раніше слухали Олега Винника.

Я про це не знав і мені дуже боляче від цього. Для мене його музика дуже поверхнева і нещира. Вона зроблена ніби з оглядкою: “А якщо їм сподобається”. Я дуже сподіваюся, що це не так. Мені шкода, що люди, які слухають мене, можуть слухати і Винника. Я б не хотів бути з ним в одній ніші. На сьогодні це найгірша новина,
– прокоментував припущення ведучого Максим Бородін.

За словами музиканта, сьогодні поруч із ним нікого не може бути.

Мало, хто може так написати, а враховуючи, що я випадково створив свій стиль – ніхто так не вміє. Я працьовитий. Я фігачу. Я не обламався і не здавався багато років,
– поділився артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що відома українська актриса пішла на війну. Чому Ріта Бурковська вирішила це зробити, дізнавайтеся на HOCHU.ua!