"Я кілька днів чекав, лежав на підлозі, а вона не приходила": співак Максим Бородін розповів про своє дитинство з матір'ю-кримінальницею (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 136
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Співак Максим Бородін на фоні новорічної ялинки, фото
Фото: instagram.com/7borodin7/

"Я мучився від того, що мені її не вистачає" (с)

Український музикант, півфіналіст “Голосу країни - 12” Максим Бородін зізнався, що його дитинство було зовсім не таким, як у більшості. Матір артиста свого часу зв’язалася з кримінальним світом та мала проблеми з наркотиками. Як це позначилося на ньому і чи зумів він її пробачити за все — дізнавайтеся далі!

Гіркими спогадами Максим Бородін поділився в ексклюзивному інтервʼю проєкту СТБ "Неймовірна правда про зірок". Під час короткої розмови виконавець розповів про складні стосунки з найріднішою людиною, а ще — про тернистий шлях у шоубізнес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як Максим Бородін почав співати

До популярності артист робив дахи, трохи займався пантомімою та грав у дитячому театрі, де і познайомився з майбутньою дружиною Тасею, яка була його напарницею.

А в 2012 році Максим розпочав свою творчу карʼєру з виконання каверів на вулицях українських міст.

Вулиця мені дала цей голос. Навіть коли я охрип і не міг відновитися до такого ж чистого звуку, як 10 років тому, я не дозволяв собі не виходити співати на вулицю,
— зізнається Бородін, додаючи, що працювати мусив навіть коли не було сил, бо обов’язки піклуватися про сім’ю рано лягли на його плечі.

Це і подарувало йому в майбутньому особливий впізнаваний тембр.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дитинство та стосунки з матір’ю-кримінальницею

Зараз Максим успішний артист і тим важче повірити, через який біль і випробування довелося пройти музиканту в юності. Артист зізнається, що так і не пізнав, що таке справжня родина, бо свого часу його мати з головою поринула в кримінальний світ і мала проблеми з наркотичними речовинами, за що і потрапила за ґрати.

Я кілька днів чекав, лежав на підлозі, а вона не приходила. Я знав, що мама завжди поверталася ввечері додому, а вона не приходила день-другий. Я мучився від того, що мені її не вистачає,
- говорить співак.

Разом з 3-річною сестрою він залишився жити у тітки. Проте родинне тепло він, все ж таки, частково відчув завдяки дідусю, який взяв на себе основну увагу й турботу про Максима. Оскільки артист не знав свого батька, дідусь посів у його житті особливе місце і замінив всіх.

Відсутність батьків маленькому хлопчику нанесла неабияку травму. Один епізод з життя Максим і досі згадує зі сльозами на очах.

Коли я побачив, як інших дітей влітку батьки забирають і везуть на річку, я стояв осторонь і відчував тотальну самотність та відсутність такого щита як любов,
— зізнається артист.

Свою матір виконавець зустрів у день випуску зі школи. Після повернення додому він побачив, як жінка мила підлогу і намагалася обійняти його. Втім, хлопець не пішов їй на зустріч і просто втік.

Лише з часом музикант знайшов у собі сили пробачити матері. Деякий час вони спілкувалися, але згодом все припинилося, тому що жінка стала зловживати алкоголем.

Музика - єдине, що допомогло мені не скотитися в прірву,
— наголошує Максим Бородін, який зараз веде активну волонтерську діяльність та бере участь в благодійних концертах.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні чоловік блогерки Тані Пренткович заявив, що вони виїжджають за кордон . Мовляв, після скандалу з Мальдівами йому погрожують, тож він переймається безпекою дітей і мусить їх вивезти якнайдалі звідси.