"Ми ніколи вже не повернемо ті відчуття": MamaRika розплакалася, розповідаючи про кризу в шлюбі з Сергієм Середою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

MamaRika розповіла, чи подолала кризу у шлюбі з гумористом
MamaRika та Сергій Середа. Фото: пресслужба

Співачка відверто розповіла, чому вони з чоловіком більше не відчувають близькості і чи є шанси на порятунок їхнього шлюбу

Українська співачка MamaRika відверто розповіла про непрості моменти у своєму шлюбі з гумористом Сергієм Середою. Зокрема про ті труднощі, з якими вони стикаються через різні життєві виклики.

Під час інтерв'ю Маші Єфросиніній MamaRika зі сльозами на очах зізналася, що їхні стосунки переживають серйозну кризу. Вона пов'язує це з впливом війни, появою дитини та іншими життєвими обставинами, які відчутно вплинули на їхні почуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співачка також зазначила, що їй непросто повірити, що вони з Сергієм зможуть повністю відновити ті емоції та близькість, які були раніше. Попри всі ці труднощі, подружжя активно працює над своїм шлюбом, знаходячи час для спілкування наодинці, аби поступово подолати всі труднощі. За словами MamaRika, саме ці моменти допомагають їм знову знаходити один одного.

Ми досі в процесі налагоджування. Це болюча тема. Впливає все. Три роки повномасштабної війни. Це не відбувається в один момент. Карантин, важка вагітність, відсутність роботи. Ти себе накручуєш. Потім повномасштабна війна, коли моєму сину 6 місяців. Воно позначається на тобі. І зараз ти можеш, навіть не усвідомлюючи, образити. Переходяться межі, бо твій психічний стан стає неконтрольованим. Діти – це теж випробування. І ми потонули, просто не усвідомлюючи. Ми стали спати спина до спини. Ми не можемо з цього вийти. І насправді зараз краще. Але мені інколи здається, що в тому психічному стані, в якому я перебуваю, ми ніколи вже не повернемо ті відчуття. Бо ми дорослі й на багато речей заплющуємо очі. Дуже хвилююся, що ми не зможемо це повернути,
— зазначила MamaRika.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Середа розсекретив метод, завдяки якому примирився з дружиною. Середа заявляє, що усі складнощі та негативні періоди в їхньому житті вже позаду.