В очікуванні другого маля: Анна Кошмал розповіла про вагітність у воєнний час і плани на гендер-паті

Новини шоубізнесу
582
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Кошмал вагітна вдруге
Анна Кошмал. Фото: instagram.com/smorkovkina

Артистка розповіла, як наважилася на народження другої дитини під час повномасштабної війни в Україні

Відома українська акторка Анна Кошмал, яка зараз очікує на появу другої дитини, продовжує активно спілкуватися зі своїми підписниками та ділитися важливими моментами зі свого життя. Нещодавно зірка відповіла на запитання шанувальників, як вони з чоловіком зважилися знову стати батьками під час війни.

Анна розповіла, що разом з коханим вже давно мріяли про поповнення в сім'ї. Вони розуміли, що життя триває і не варто відкладати свої плани на майбутнє. Кошмал наголосила, що попри складну ситуацію в країні, вони почуваються готовими до цієї відповідальної події та радіють очікуванню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також акторка поділилася, що наразі вони з чоловіком ще не знають стать майбутньої дитини. Анна зізналася, що не впевнена, чи будуть організовувати гендер-паті, оскільки хочуть уникнути зайвої уваги до цієї події. Зірка наголосила, що якщо й буде влаштовувати святкування, то воно пройде у вузькому колі без зайвого пафосу.

Прийшло усвідомлення, що час дуже швидко біжить, що не варто відкладати мрії та глибинні бажання на "кращі часи", адже це лише ілюзія. Життя завжди буде складне, насичене проблемами, перешкодами, викликами. Зараз відчули себе готовими, планували,
— зазначила акторка.
Анна Кошмал вагітна
Анна Кошмал. Фото: instagram.com/smorkovkina
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анна Кошмал порівняла столицю Молдови з "проросійським бідним пенсіонером". Зірка українського театру та кіно поділилася враженнями від поїздки в Кишинів, де її назвали російською співачкою.