"Дороги розійшлися і це цілком нормально": колишній учасник колективу "DZIDZIO" вперше розповів причину його розпаду

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Юлік розповів, чи підтримує спілкування з Дзідзьо після розпаду колективу
Фото: instagram.com/julikofficial

Юлік висловився стосовно можливого поновлення діяльності колективу

Популярний український шоумен та виконавець Юлік, який заговорив про свою можливу мобілізацію на передову, нарешті прокоментував розпад колективу “DZIDZIO”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Юлік висловився про своє спілкування з лідером колективу Михайлом Хомою. Він пояснив, що покинув гурт через амбіції його членів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про це артист розповів у своєму інтерв'ю виданню Фокус. Окрім того, Юлік розповів про своє ставлення до сольного шляху Михайла Хоми, більш відомого від псевдонімом Дзідзьо.

Дороги розійшлися і це цілком нормально. Першим пішов Лесик, проте зі скандалом. Через рік-півтора я подумав, що мені варто рости далі й одноманітна робота, зона комфорту стали для мене рушійною силою, тож вирішив подякувати "Дзідзьо" і піти в самостійне плавання. Щодо того чи зможе гурт возз'єднатися – не впевнений, проте час покаже. Хороша фраза є, "можливо все", але щоб це сталося треба докласти нереально велику кількість зусиль. Я зараз радію за Михайла та його нову творчу стежку з метою популяризації українських пісень, у нього це чудово виходить, чого тільки варта "Марічка" та багато інших пісень,
- заявив співак.

Варто зазначити, що Юлік заявив, що у нього немає непорозумінь з Дзідзьо. Чоловіки продовжують товаришувати.

У мене з Михайлом без перебільшення прекрасні стосунки. Ми дружимо, час від часу бачимося і зідзвонюємося за нагоди порадитися одне з одним. Він як людина глибокий за змістом і завжди може дати точну пораду,
- резюмував Юлік.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Михайло Ясинський припустив, коли Михайло Хома вийде на сцену в образі Дзідзьо. Продюсер відзначив, як сам Хома ставиться до відмови від псевдоніма.