"Я не хотіла підіймати слухавки": колишня дружина Дзідзьо зізналася, чи спілкується з ним після розлучення

Новини шоубізнесу
2 571
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дзідзьо та SLAVIA
Фото: instagram.com/slavia_official/

Михайло Хома та співачка SLAVIA розійшлися ще у 2021 році, проте експодружжя часто згадує одне про одного в інтервʼю

Українська виконавиця  та колишня дружина Дзідзьо SLAVIA не приховує, що залишилася з ексчоловіком у гарних, дружніх стосунках. Нещодавно вона навіть публічно вітала Михайла Хому (справжнє імʼя артиста — прим. ред.) з днем народження.А от чи спілкується колишнє подружжя донині — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю виданню gazeta.ua SLAVIA підтвердила, що з колишнім чоловіком вона зберегла теплі стосунки. Ба більше, пара не просто завершила стосунки на гарній ноті, а й продовжує інколи спілкуватися та дзвонити одне одному.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

19 лютого співачка відзначала свій день народження, проте не стала його пишно святкувати, а просто вирішила зустрітися з найближчими друзями. І саме тоді, як згадала SLAVIA, Михайло Хома не забув привітати її і подзвонив колишній.

Михайло телефонував на мій день народження. Зазвичай ми довго спілкуємося телефоном, хвилин 40 як мінімум. Але того дня я спершу не хотіла підіймати слухавки. Ми зібралися у вузькому колі, і для мене це було не стільки свято, як можливість поспілкуватися і підтримати близьких друзів. Коли зателефонував Михайло, було незручно перед гостями відповідати, та все ж друзі вмовили взяти слухавку. Розмова не була коротка. Ми з Михайлом залишаємося близькими й рідними людьми,
— зізналася співачка SLAVIA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Оля Цибульська зізналася, хто став перешкоджати їх музичному дуету з Дзідзьо. Артистка пожартувала, ніби боїться, що Михайла Хому після цього почне ревнувати їх колега.