"Російська Брітні Спірс", яка підтримує війну в Україні, потрапила в кому після спроби суїциду

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Саша Project ледь не померла - російська співачка знаходиться в комі
Саша Project. Фото: instagram.com/sasha__project

Кажуть, що Саша Project наковталася таблеток і тепер лікарі борються за її життя

38-річна співачка Саша Project, яка на початку 2000-х років здобула популярність у російському шоубізнесі, опинилася в критичному стані. Виявилося, що зірка 00-х намагалася покінчити з життям самогубством, проте зараз — жінка впала в кому. Усі деталі розповідаємо на Хочу!

За повідомленнями пропагандистських ЗМІ, 29 вересня артистку госпіталізували до реанімаційного відділення НДІ ім. Скліфосовського. Першочергово це сталося з підозрою на отруєння психотропними препаратами. Наразі, як повідомляється, лікарі борються за її життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Подейкують, що зірка наковталася таблеток, що й стало причиною негайної госпіталізації. За попередньою версією, це була спроба самогубства, хоча мотиви її дій залишаються невідомими.

Зазначимо, Саша Project здобула популярність завдяки своїм альбомам, випущеним у 2003 та 2005 роках, і на піку кар'єри її часто порівнювали з Брітні Спірс. Проте після завершення музичної діяльності вона зіштовхнулася з серйозними проблемами зі здоров'ям через невдалі косметичні операції. Судячи із соцмереж забутої артистки, останнім часом вона продовжувала концерту діяльність на московії та вже третій рік замовчує війну в Україні, тим самим підтримує російське вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі зізналася, що найняла кілера, який мав вбити її саму. Артистка розповіла, як хотіла піти з життя, але не могла зробити це самостійно.