Звинувачення від яких у жилах холоне кров: за що ув'язнили репера P. Diddy та яким боком у цій справі опинилися імена Ді Капріо і Бібер

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

На адресу P. Diddy  надійшло чимало звинувачень жахливого змісту
Фото: Getty images

Артист клопотав про можливість отримання волі під заставу, проте суд вирішив інакше

Скандал - невід’ємний атрибут для досягнення нового витка популярності тієї чи іншої знаменитості. Інколи зірки спеціально жертвують своєю репутацією задля того, щоб про них більше говорили. Однак, цього не можна сказати про історію скандалу у Голлівуді, який стався довкола репера P. Diddy. Селебритіс отримав десятки звинувачень на свою адресу. Майже всі вони стосувалися сексуального насилля.

Відтак, редакція ТСН проаналізувала ступінь жахливості звинувачень, які висунули проти P. Diddy та розібралася у тому, які інші голлівудські зірки мали тісний зв’язок з підозрюваним і чи могли вони бути його жертвами. Отож, у цьому скандалі поспливали імена інших відомих зірок, серед яких Джастін Бібер, Леонардо Ді Капріо, Бейонсе, Jay-Z та багато інших.

На адресу P. Diddy  надійшло чимало звинувачень жахливого змісту
Фото: Associated Press
Related video

Варто зауважити, що виконавець упродовж всієї кар’єри мав проблеми із законом. Однак, серйозні проблеми спіткали знаменитість лише 2023-го. Тоді його дівчина Кессі Вентура подала на нього заяву до поліції, звинувативши в зґвалтуванні, сексуальній торгівлі та фізичному насильстві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, артист заперечував усі звинувачення, аргументуючи мотив екскоханої. Зокрема, він говорив, що Вентура просто хоче грошей від нього. З цією історією вдалося розібратися, ширилися навіть чутки про те, що співак заплатив Кессі доволі кругленьку суму.

Однак, такий прояв сміливості Вентури зіграв роль своєрідного ефекту доміно. Річ у тім, що інші люди, в тому числі і відомі зірки, почали активно заявляти про сексуальні злочини P. Diddy. Окрім того, не варто забувати і про фізичне насилля з боку виконавця. Підтвердженням цьому виступило відео, на якому було видно, як P. Diddy. б’є Кессі. Отож, нові звинувачення у справі американського артиста почали масово з’являтися наприкінці минулого року. Спочатку невідомі позивачі переконували слідство у тому, що чоловік вчинив проти них сексуальне насильство та порнопомсту (записав без згоди відео інтимного характеру та розповсюдив його). Також в одному з позовів йшлося, що в 1990-1991 роках репер вчинив секс-насильство над жінкою та записав це все на камеру.

На адресу P. Diddy  надійшло чимало звинувачень жахливого змісту
P. Diddy та його колишня кохана Кессі Вентура. Фото: Associated Press

6 грудня 2023 року інша жінка подала позов до суду, в якому стверджувала, що P. Diddy зґвалтував її, коли їй було всього 17. Зазначимо, що перший офіційний позов на артиста подав музичний продюсер Родні Джонс, більш відомий як Ліл Род. У заяві йшлося про те, що Шон Комбз накачав його наркотиками, вчинив проти нього сексуальне насильство та примусив до інтиму з повією.

Пізніше з’являється черговий виток звинувачень до P. Diddy. Усі вони воістину звучать дуже жахливо. Зокрема, це не лише сексуальне насилля, а і змушування до сексуальної торгівлі. До речі, частина позивачів вирішила приховати свою особистість, проте є річ, яка об’єднує чи не всіх жертв. Мова іде про вечірки виконавця. Саме на них він і чинив безчинства сексуального характеру, які важко вписати у закон.

Зокрема, на вечірки P. Diddy приходили Дженніфер Лопес, Джастін Бібер, Jay-Z, Бейонсе, Періс Гілтон, Ештон Кутчер, Кім Кардашян, Вілл Сміт, Леонардо Ді Капріо, який вже встиг від цього відхреститися, та багато інших. У Мережі говорять, що відомі зірки були не лише учасниками "брудних вечірок", а й жертвами. Зокрема, стверджують, що нібито Джастін Бібер міг постраждати він репера, коли на початку 2000-х років був його підопічним. Щоправда, сам співак від коментарів утримується.

Отож, поліція вже здійснила обшук у будинку артиста та допитала його. Як виявилося, у оселі виконавця виявили наркотики, зброю і лубриканти. Припускається, що все це він використовував під час оргії на своїх вечірках. Отож. чоловіка арештували 16 вересня. Офіційно йому пред'явили звинувачення в торгівлі людьми, експлуатації та рекеті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фонд Наомі Кемпбел опинився в центрі скандалу. Благодійні гроші витрачали на спа-салони, готелі та інші розваги.