"Вона у мене перукарка": 31-річний син Діми Коляденка зізнався, що давним-давно взяв шлюб, і розповів про дружину

Новини шоубізнесу
993
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Пилип Коляденко зізнався, що вже три роки перебуває у шлюбі
Фото: Скриншот Instagram

Співак вперше розповів про свою кохану

Син знаменитого українського шоумена та співака Діми Коляденка, який висловився про свою мобілізацію на передову, розповів про зміни у своєму особистому житті. Як виявилося, Пилип Коляденко одружився.

Отож, син Діми та Олени Коляденко який є співавтором колективу "Kadnay", вирішив привідкрити завісу особистого життя та розповісти про свою обраницю. Несподіванкою стало те, що Пилип одружився ще три роки тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Його супутницею по життю стала непублічна жінка. Кохана Пилипа працює перукарем. Цікаво, що у соцмережах немає жодної фото Пилипа з дружиною.

Вона у мене перукарка. Але вона працює із зірками так само в творчості, у театрах. Вона теж всюди працює як митець, допомагає мені особисто. Мені завжди було все одно на публічність. Я завжди любив поруч з собою класних, яскравих, впевнених, чуттєвих, ніжних людей. Це найвпевненіший мій вибір в людині, яку я бачу поруч. Ми багато чого прожили: два ковіди й війну. Вона довірилася мені, а я – їй. Це було рішення двох сердець. Зі мною важко жити: я не зосереджений, я літаю. Але в побуті немає жодних проблем,
– поділився музикант.

Пилип зазначив, що це рішення приймав, радячись з батьками. Мама та тато артиста підтримали його бажання змінити сімейний статус.

Ми радилися з батьками, говорили з татом і мамою. У нас була бесіда стосовно моєї впевненості в цьому, наскільки це актуально. Бо зараз багато пар, які просто живуть і насолоджуються життям. І чомусь мною було прийнято таке рішення.
- підсумував Пилип.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше написали про те як учасник гурту “KADNAY” змінив професію. Відомо, чим відтепер займається Пилип Коляденко.