"Ти справжній герой, який стоїть на варті нашого миру": Соломія Вітвіцька показала, як проходить служба її коханого

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Соломія Вітвіцька показала кадри зі служби свого коханого
Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Артистка також звернулася до всіх захисників та захисниць України

Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка показала вагітний животик, вперше за досить тривалий час запостила відео зі своїм коханим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Вітвіцька з нагоди Дня захисників і захисниць України присвятила своєму обранцю Олексію Ситайлу чуттєвий пост. Вона поділилася кадрами того, як її коханий захищає батьківщину на фронті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, з ролика можемо бачити, як Олексій їде на бойові завдання, щоб нищити ворога на українській землі. Під своєю публікацією Соломія залишила чуттєвий текст.

Особливий для усіх українців день - День захисників України. Олексію, ти справжній герой, який стоїть на варті нашого миру, свободи та щасливого майбутнього нашої країни. Дякую за твою мужність, силу та відвагу. Нехай кожен твій день буде наповнений любов’ю, теплом та підтримкою. Бажаю міцного здоров’я. Пишаюся тобою. Дякую кожній і кожному хто нас захищає і завдяки кому ми віримо в краще,
- замилувала вітанням Соломія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Соломія Вітвіцька вирушила заради коханого на Донеччину. Телеведуча розповіла, як дісталася до лінії зіткнення аби зустрітися з обранцем.