"Мене зупиняють": популярний телеведучий та волонтер заговорив про свою мобілізацію

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Телеведучий зазначив, що його родичі не пускають його на фронт
Фото: Інстаграм Дениса Христова

Чоловік зізнався, чи він має бронь від служби

Популярний український ведучий та волонтер Денис Христов, який із самого початку широкомасштабного вторгнення російських окупантів займається евакуацією українців з прифронтових міст, висловився стосовно власної мобілізації. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Денис заявив, що наразі він має бронь від служби в армії. Однак, до нього неодноразово проходили думки стосовно того, чи готовий він поповнити лави ЗСУ та боронити батьківщину зі зброєю в руках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Христов додав, що наразі перебуває в резерві і якщо йому прийде повістка, то він піде. Про це чоловік розповів у своєму коментарі для програми Ранок у великому місті.

Звичайно, я заброньований. Усі свої дані оновив від самого початку. Я є в резерві. Якщо мені прийде повістка - я піду, адже щонайменше два рази на місяць у мене такі бздики відбуваються.
- заявив Денис.

Денис також зауважив, що на його рішення впливає думка родичів. Наразі вони постійно відмовляють його йти на передову.

Мене зупиняють. Я кажу: "Ні-ні. Я піду. Записуватимуся". Я не хочу так далеко дивитись, але мені здається, що все до цього йде. І мені теж доведеться там побувати.
- резюмував ведучий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Григорій Решетнік заявив, чи піде воювати на передову. Ведучий також розповів, як ставиться до закидів стосовно того, що він досі не воює.