"Я все зроблю для того, щоб це сталося": Руслана повідомила, що хоче народити та зізналася, чи розглядає варіант з усиновленням

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Руслана натякнула, через що їй не вдавалося завагітніти
Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Артистка ошелешила своїми майбутніми планами

Відома українська співачка Руслана, яка розповіла про те, як її ошукав концертний аферист, висловилося про своє майбутнє материнство. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, переможниця Євробачення 2004 зазначила, що вже прийшла до того, щоб подарувати життя дитині. Більше того, артистка зауважила, що їй не вдавалося спланувати вагітність через стреси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, наразі вона серйозно зайнялася своїм станом аби мати змогу виносити дитину. Варто додати, що варіант з усиновленням Руслана поки не розглядає.

Я дуже вірю у свої сили. Я належу до тих людей, які вірять, що це має бути кровне, своє, і тільки я маю це зробити. Це енергетика, і я маю цю енергетику передати. Я працюю над цим. Чому цього не сталося? Були події, які дуже забрали у мене здоров’я. Надзвичайні нерви, стреси, здоров'я. Це все відгукнулося і на жіночому стані. Тому лікарі наді мною ще трохи чаклують. Я все зроблю для того, щоб це сталося,
- зізналася знаменитість у своєму коментарі “Неймовірній правді про зірок”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Руслана замилувала знімком з татом та розповіла, який він зробив їй подарунок. Артистка публічно подякувала найріднішій людині.