"Ми воювали разом": Даніель Салем розповів про смерть брата на війні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Даніель Салем присвятив пост брату, який загинув на війні
Фото: Скриншот Instagram

Ведучий розповів, якою людиною був його брат

Популярний український телеведучий та актор Даніель Салем, який служить у ЗСУ та який показав, хто підкорив його серце після розлучення, повідомив про горе у родині. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, ведучий розповів, що на війні загинув його брат. Трагічною звісткою Даніель поділився у себе в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що шоумен не став розкривати подробиць загибелі рідної людини. Чоловік також зізнався, що його брат не будував планів на майбутнє. Віг проживав кожен день як останній.

Ти завжди був хитрішим, уважнішим і сильнішим! І як би мені неприємно було це говорити, але ти був симпатичніше і харизматичніше, тому з дівчатами тобі щастило більше. А найголовніше – ти вірив мені і в мене, як жоден з братів, навіть більше, ніж я вірив сам у себе! Ми все робили разом: перші кроки, перші ранки, перші поцілунки, перші бійки, хуліганство... Ми воювали разом…І ось тебе нема, ти пішов, так рано! І це не чесно! Ми так не домовлялися! Ти ніколи не думав про завтра, та після завтра ти говорив для цього є я! Ми проживали кожен день, як останній, але у мене завжди був план Б… Але про цей Божий задум мене ніхто не попередив. Ти - частина мене, а я - тебе! Я люблю тебе, мій брат, моя кров! Мені боляче, як ніколи! Тебе забрала війна, а ми завжди з тобою думали, що це буде пісок та текіла!
- написав ведучий у себе в Instagram.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даніель Салем назвав свою улюблену їжу на бойових завданнях. Ведучий у захваті від досить простої страви.